vineri, 29 aprilie 2016

Ciorba Radauteana

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei
  • 1 cartof
  • un catel de usturoi
  • 2 galbenusuri
  • 100 g smantana
  • 2 linguri de otet
  • patrunjel
  • sare
- se pun pulpele la fiert si se spumeaza 
- se fierb aproximativ 20 de minute 
- intre timp se curata legumele si se spala
- legumele se toaca cubulete 
- se scot pulpele fierte intr-un vas cu apa rece. iar peste supa se pun legumele
- pulpele se curata de carne si se taie cubulete, apoi se pun peste supa
- se lasa la fiert aproximativ 20-30 de minute
- usturoiul se da pe razatoare sau se zdrobeste si se arunca in ciorba si se adauga sarea
- intr-un vas se bat galbenusurile cu otetul si cu polonicul se pune supa fierbinte incet in timp ce se bate compozitia
- peste aceasta compozitie se pune smantana si se dizolva bine sa nu ramana cocoloase
-  aceasta compozitie se pune in ciorba si se inchide si focul.

!! In farfurie se pune patrunjelul si se mai poate adauga : smantana, otet si piper, in functie de gust! 



Pofta buna!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogroll

Followers