- 4 pulpe de pui
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1/2 telina
- 1 pastarnac
- 1 ardei
- 1 cartof
- un catel de usturoi
- 2 galbenusuri
- 100 g smantana
- 2 linguri de otet
- patrunjel
- sare
- se pun pulpele la fiert si se spumeaza
- se fierb aproximativ 20 de minute
- intre timp se curata legumele si se spala
- legumele se toaca cubulete
- se scot pulpele fierte intr-un vas cu apa rece. iar peste supa se pun legumele
- pulpele se curata de carne si se taie cubulete, apoi se pun peste supa
- se lasa la fiert aproximativ 20-30 de minute
- usturoiul se da pe razatoare sau se zdrobeste si se arunca in ciorba si se adauga sarea
- intr-un vas se bat galbenusurile cu otetul si cu polonicul se pune supa fierbinte incet in timp ce se bate compozitia
- peste aceasta compozitie se pune smantana si se dizolva bine sa nu ramana cocoloase
- aceasta compozitie se pune in ciorba si se inchide si focul.
!! In farfurie se pune patrunjelul si se mai poate adauga : smantana, otet si piper, in functie de gust!
Pofta buna!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu