- 200 g biscuiti simpli
- 80 g unt topit
- 4 lg cacao
-se macina biscuitii si se amesteca cu celelalte ingrediente
-se pune intr-o tava compozitia si se preseaza bine de tot
-se da la rece o jumatate de ora
Crema
- 110 g cacao
- 110 g zahar
- 25 g amidon
- 6 galbenusuri
- 80 ml lapte
- esenta de portocale
- 150 g unt
- 3 lg smantana 20 % grasime
-se pune laptele si esenta
-se adauga cacao amestecata cu amidonul si se mixeza bine sa nu aibe cocoloase
-se pune pe baie de aburi pana se ingroase
- se lasa la racit 5 minute
-se adauga untul si smantana si se mixeaza
Montare
-peste blatul de biscuiti se pune crema de cacao
-se lasa la frigider timp de 3 ore, apoi se poate servii
Pofta buna! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu