Blat:
- 5 albusuri
- 200 g zahar
- 150 g nuca de cocos
- 100 g faina ( poate chiar mai putin)
- 1 praf de copt
- esenta vanilie
-se incorporeaza nuca de cocos cu praful de copt si faina
-se pune esenta de vanilie
-se baga la cuptor 20-30 de minute si se lasa la racit
-dupa ce s-a racit se adauga o cana de lapte fierbinte
Crema:
- 5 galbenusuri
- 4 lg faina
- 100 g zahar
- 400 ml lapte
- 3 plicuri de zahar vanilat
- 200 g unt
-se adauga faina, in ploaie pt a nu se face cocoloase
-aceasta compozitie se pune pe baie de aburi, pana cand incepe sa devina o crema
-se lasa la racit si se adauga untul
Montare:
-peste blatul racit se adauga crema si se orneaza cu nuca de cocos.
Pofta buna!! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu