luni, 2 iunie 2014

Prajitura raffaello

Ingrediente:
Blat:
  • 5 albusuri
  • 200 g zahar
  • 150 g nuca de cocos
  • 100 g faina ( poate chiar mai putin)
  • 1 praf de copt
  • esenta vanilie
-se bat spuma albusurile si se pune zaharul in ploaie
-se incorporeaza nuca de cocos cu praful de copt si faina
-se pune esenta de vanilie
-se baga la cuptor 20-30 de minute si se lasa la racit
-dupa ce s-a racit se adauga o cana de lapte fierbinte

Crema:
  • 5 galbenusuri
  • 4 lg faina
  • 100 g zahar
  • 400 ml lapte
  • 3 plicuri de zahar vanilat
  • 200 g  unt
-se bat galbenusurile cu zaharul pana compozitia devina alba
-se adauga faina, in ploaie pt  a nu se face cocoloase
-aceasta compozitie se pune pe baie de aburi, pana cand incepe sa devina o crema
-se lasa la racit si se adauga untul

Montare:
-peste blatul racit se adauga crema si se orneaza cu nuca de cocos.
Pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogroll

Followers