- 3 oua
- 1 cana zahar
- 1 cana ulei
- 1 cana lapte
- 1 lingurita bicarbonat stins cu otet
- faina cat cuprinde
-se coc foile pe fundul tavii de cuptor
-se lasa la racit foile
Crema:
- 1 kg zahar
- 2 kg lapte
- 5 lg apa
- 16 lg faina
- 2 pachete de margarina
- esenta de rom
-se adauga treptat faina, amestecand cu o lingura de lemn
-se stinge cu laptele, pus in fir subtire
- aveti grija ca o sa faca bule, sa nu va ardeti
-se lasa la fiert pana se ingroasa
-se da jos dupa foc si se adauga esenta de rom,margarina si se amesteca cu telul intr-o singura directie
-compozitia se lasa la racit
Montare:
- o foaie
-crema
Pofta buna!!! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu