- 500 ml frisca
- 30 g gelatina
- 200 g zahar praf
- 300 ml lapte
- o punga de piscoturi
- fructe : portocale, kiwi, banane,piersici, ananas
-se pune gelatina umflata pe baie de aburi si se incalzeste, nu se fierbe
-se lasa la racit
-se bate spuma frisca cu zaharul si se lasa la frigider 10 minute
- intr-o tava care este mare se tapeteaza cu fructe taiate felii mari
-restul fructelor se taie cubulete
- se mixeaza frisca cu gelatina anterior prepara
Montare:
-se pune peste fructele din tava un rand de compozitie de frisca
-apoi un rand de fructe cubulete
-peste fructe se pune restul de compozitie de frisca
-se pun piscoturile inmoiate in sucul de la compotul de ananas
-se lasa la rece 2-3 ore, pana devine tare
-se pune deasupra o tava si se rastoarna.
Pofta buna!! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu