vineri, 4 iulie 2014

Tort diplomat

Ingrediente:
  • 500 ml frisca
  • 30 g gelatina
  • 200 g zahar praf
  • 300 ml lapte
  • o punga de piscoturi
  • fructe : portocale, kiwi, banane,piersici, ananas
- se pune gelatina in laptele rece si se lasa 15 minute la umflat
-se pune gelatina umflata pe baie de aburi si se incalzeste, nu se fierbe
-se lasa la racit
-se bate spuma frisca cu zaharul si se lasa la frigider 10 minute
- intr-o tava care este mare se tapeteaza cu fructe taiate felii mari
-restul fructelor se taie cubulete
- se mixeaza frisca cu gelatina anterior prepara


Montare:
-se  pune peste fructele din tava un rand de compozitie de frisca
-apoi un rand de fructe cubulete
-peste fructe se pune restul de compozitie de frisca
-se pun piscoturile inmoiate in sucul de la compotul de ananas
-se lasa la rece 2-3 ore, pana devine tare
-se pune deasupra o tava si se rastoarna.


Pofta buna!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogroll

Followers