- 10 oua
- 15 lg faina
- 10 lg zahar
- 150 g iaurt
- 50 ulei
- praf de copt
- esenta de vanilie
-se bat spuma albusurile, se adauga zaharul si se bate bine cu mixerul incorporand si galbenusurile
-se pune iaurtul si cu uleiul tot cu mixerul
-se amesteca faina cu praful de copt si se pun in ploaie,se incorporeaza prin miscari lente
-se adauga esenta de vanilie
Montare:
- 10 nectarine
- 100 g zahar
-se pun 50 g zahar intr-o cratita rotunda si se caramelizeaza, tapetand peretii vasului
-se pun nectarinele decojite si taiate felii
-se pune zaharul peste necatarine
-se pune 20 de minute la cuptor
-se scoate de la cuptor si se pune compozitia de blat peste nectarine
-se lasa la foc mic 30 de minute.
Pofta buna!! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu