joi, 26 iunie 2014

Tort cu nectarine

Ingrediente blat:

  • 10 oua
  • 15 lg faina
  • 10 lg zahar
  • 150 g iaurt
  • 50 ulei
  • praf de copt
  • esenta de vanilie
-se separa galbenusurile se albusuri
-se bat spuma albusurile, se adauga zaharul si se bate bine cu mixerul incorporand si galbenusurile
-se pune iaurtul si cu uleiul tot cu mixerul
-se amesteca faina cu praful de copt si se pun in ploaie,se incorporeaza prin miscari lente
-se adauga esenta de vanilie

Montare:

  • 10 nectarine
  • 100 g zahar
-se pun 50 g zahar intr-o cratita rotunda si se caramelizeaza, tapetand peretii vasului
-se pun nectarinele decojite si taiate felii
-se pune zaharul peste necatarine
-se pune 20 de minute la cuptor 

-se scoate de la cuptor si se pune compozitia de blat peste nectarine
-se lasa la foc mic 30 de minute.
Pofta buna!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogroll

Followers