duminică, 15 iunie 2014

Chec pufos

Ingrediente:
  • 6 oua
  • 6 lg zahar
  • 6 lg faina
  • 2 lg caco
  • 2 lg ulei
  • un praf de copt
  • esenta vaniie
-se separa galbenusurile de albusuri
-se bat spuma albusurile cu zaharul si apoi se adauga galbenusurile
- se adauga uleiul
-se adauga in ploaie faina amestecata cu praful de copt si se integreaza prin miscari lente
-se pune esenta de vanilie
- un sfert din compozitie se pune separat intr-un alt vas si se amesteca cu cele 2 lg de cacao

Montare:
-intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu faina se pune:
  • un strat de compozitie galbena
  • un strat de compozitie care contine cacao - pe mijlocul celei anterioare
sau o varianta care dureaza mai mult:
  • o lingura de compozitie galbena
  • o lingura de compozitie care contine cacao
-se lasa la cuptor 20-30 de minute la foc mic.
Pofta buna!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogroll

Followers