- 6 oua
- 6 lg zahar
- 6 lg faina
- un pliculet de praf de copt
- esenta de vanilie
-se bat albusurile spuma si se adauga zaharul in ploaie
-se pun galbenusurile pe rand si se continua mixarea pana cand compozitia devine tare
-se pune faina amestecata cu praful de copt si se amesteca prin miscari lente
- se adauga esenta de vanilie
-se pune la cuptor cumpozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina
-se lasa la cuptor aproximativ 30 de minute
Crema:
-500 ml lapte
-4 lg zahar
-budinca de vanilie => se face conform instructionilor de pe ambalaj si la sfarsit se adauga fructele
-cubulete de prune din compot
Montare:
- blatul se taie in 2, portiunea de jos se lasa mai subtire
-se insiropeaza cu siropul de la prune si apoi se adauga jumatate din crema de budinca
-se insiropeaza biscuitii tot in siropul de la prune si se adauga peste crema
- se pune cealalta jumatate de crema de budinca
-se pune jumatatea de blat pe care o insiropam bine
-se orneaza cu nuca de cocos
Pofta buna!! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu