În bucătăria Mădălinei
Etichete
Prajituri
Deserturi
Torturi
Gustari
Mancare
Supe si ciorbe
luni, 2 iunie 2014
Crenvusti in aluat
Ingrediente aluat:
500 g faina
1 ou
200 ml lapte
25 g drojdie
1 lingurita sare
2-3 lg ulei
-se pune faina intr-un vas mai larg se adauga sarea,drojdia ,laptele, oul si uleiul
-se framanta bine, daca mai este necesar se adauga faina
Finisare:
-un galbenus sau 1 ou pentru uns
-seminte: susan,mac
Umplutura:
-crenvusti nefierti
-cascaval feliute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Blogroll
Followers
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu