duminică, 1 iunie 2014

Pizza cu de toate

Ingrediente aluat:
  • 500 g faina
  • 200 ml apa
  • 25 g drojdie
  • 1 lg ulei
  • sare
-se pune faina intr-un vas mai mare se adauga sarea, drojdia si apa incalzita cu lingura de ulei
-se framanta bine aluatul, daca este necesar se mai adauga faina
-se lasa la dospit o jumatate de ora

Umplutura:
  • pasta de tomate care se amesteca cu oregano, busuioc si o lingurita de boia dulce sau iute
  • salam uscat taiat feliute subtiri
  • carnati picanti sau normali taiati rondele
  • ciuperci proaspete taiate subtire
  • ardei taiati felii subtiri
  • cascaval ras
  • masline
  • un ou batut  cu sare si piper
Montare:
-se intinde foaie subtire din aluat si se adauga pe rand ingredientele de mai sus, se pot adauga si altele in functie de gust
Pofta buna!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogroll

Followers