sâmbătă, 21 iunie 2014

Rulou de piept de pui

Ingrediente:
  • 1 piept pui
  • 50 cascaval
  • 2 castraveti acrii
  • 50 g salam picant
  • 1 ou
  • pesmete
  • ulei
  • scobitori
-se taie pieptul de pui in felii cat mai dreptunghiulare
-se bat ca la snitel, pentru a se intinde cat mai bine carnea si a fi mai subtiri
-se presare sare si piper peste carne
-se taia bastonase cascavalul si castravetii, iar salamul felii subtiri
-se pune in mijloc pe fiecare felie un strat de salam, cascaval si castravetii
-se ruleaza si se prinde cu scobitori
-se dau prin ou si apoi prin pesmet
-se prajesc in baie de ulei , la foc mediu
-se scot pe servetele pentru a absorbii uleiul.
Pofta buna!!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Blogroll

Followers